Je hebt een bestelling geplaatst. Nu wil je deze artikelen natuurlijk zo snel mogelijk ik huis hebben. Dat begrijpen wij en we zullen er alles aan doen om je bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die voor 15.00 uur geplaatst zijn worden dezelfde dag door ons verwerkt. Wanneer je artikelen hebt besteld die wij hier op voorraad hebben dan zijn deze vrijwel zeker de volgende dag bij je in huis (ook op zaterdag). Bestellingen die na 15.00 uur of in het weekend geplaatst worden zullen wij de eerstvolgende werkdag in behandeling nemen.
Het kan voorkomen dat wij een artikel speciaal voor je bestellen bij een van onze leveranciers. In dat geval wordt het artikel direct na ontvangst bij Home For Linen naar je verstuurd. De levertijd van artikelen die op bestelling geleverd worden en artikelen die speciaal op maat gemaakt worden staan bij het artikel vermeld.

Zodra wij een pakket naar je verstuurd hebben ontvang je hiervan een verzendbevestiging met track en trace code.

We verzenden met DHL

De pakketten worden door DHL binnen 1 werkdag (98%) bij je aangeboden, door drukte kan het zijn dat je pakket wat langer onderweg is. Ben je niet thuis op het moment dat de bezorger bij je langs komt? Geen probleem. DHL zal het pakket bij een van je buren aanbieden. Wanneer je niet wenst dat je pakket bij de buren aangeboden wordt kies dan voor optie “niet bij buren afleveren”. Mocht dit niet lukken dat wordt je pakket de volgende werkdag aangeboden bij een DHL service punt in de buurt.  Je ontvangt een bericht in de bus met een code waarmee je via je track en trace kan volgen waar je pakket is.
Wanneer je je bestelling liever rechtstreeks naar een DHL service punt laat bezorgen dan kan dat ook. Hiervoor kan je kiezen tijdens het bestelproces. Je pakket zal dan rechtstreeks naar de door jou gekozen locatie worden gebracht. Zodra de bestelling beschikbaar is ontvang je een e-mail. Hierna zal je pakket 7 dagen op de afhaal locatie beschikbaar blijven.

Kosten

Wij verzenden bestellingen vanaf €75,- gratis binnen Nederland. Voor bestellingen onder de €75,- in Nederland berekenen wij een bijdrage in de verzendkosten van €3,95. Voor het verzenden van bestellingen  naar België en Duitsland berekenen wij een bijdrage van €8,95.
Overige landen op aanvraag.

Je pakket liever ontvangen via Post.nl? Wij geven er de voorkeur aan om je pakket via DHL te versturen. Mocht je, om wat voor reden dan ook, je pakket liever via Post.nl ontvangen neem dan contact met ons op.

Afhalen

Wil je de bestelling af komen halen? Dat kan. Omdat wij geen fysieke winkel zijn is dit echter alleen mogelijk op afspraak.
Email: info@homeforlinen.nl
Telefoon: 06-48 37 04 69